The Motans continua sa isi surprinda fanii cu piese noi. Dupa colaborarea cu Delia pentru piesa “Weekend”, artistul lanseaza “Fifty Fifty”.
Piesa a fost compusa de The Motans (Denis Roabes) si produsa de Costin Bodea si Alex Cotoi. Single-ul lansat impreuna cu Delia “Weekend” are in mai putin de trei saptamani aproape 5 milioane de vizualizari.
The Motans a cantat impreuna cu Delia aceasta piesa in cele trei zile de concerte la Sala Palatului pe care le-a sustinut artista.
The Motans este Denis Roabes, un tanar din Republica Moldova de 27 de ani care a decis sa isi urmeze pasiunea de a compune muzica sub un pseudonim, in urma cu doar un an.
Muzica ma face sa ma simt implinit si ma ajuta sa transmit oamenilor din jur emotii si stari, zambete si sperante, fiori sau pur si simplu o liniste in sufletul celor care o asculta”, a spus The Motans.
In urmatoarea perioada, The Motans lucreaza pentru lansarea primului EP in care vor fi incluse mai multe piese la care lucreaza deja de mai mult timp.
Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania, reprezentand artisti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.