Daca in primavara lui 2016 ne incantau cu videoclipul melodiei “La danza di Rosinka”, acum acesti remarcabili artisti vin sa isi reconfirme talentul si lanseaza videoclipul “THE SPIRIT OF BRAVISSIMO”. Acesta este titlul ales pentru noua productie muzicala, ce are ca si suport audio hituri din repertoriul unor artisti celebri. Astfel, veti asculta intr-o noua viziune realizata de compozitorul si orchestratorul Dragos Stama piese precum: IMAGINE DRAGONS – Radioactive; COLDPLAY – Paradise; DAFT PUNK – Get Lucky si SMILEY – Acasa. Aceasta ultima piesa are o insemnatate aparte pentru membrii corului, care au concertat in doua mari spectacole sustinute de Smiley, atat la Sala Palatului, cat si la Romexpo. Coloana sonora este sustinuta de un continut video optimist, in care vom descoperi frumoasa poveste a unor copii si adolescenti ce au ales sa calatoreasca in universul fantastic al muzicii. In acest univers, joaca si dragostea pentru cant sunt intr-o simbioza perfecta, creionand acel mediu ideal unde ei se pot bucura din plin de tot ce le ofera viata. Este povestea pe care aceasta frumoasa familie a Corului Bravissimo o traieste in? fiecare zi, de sapte ani incoace.

Filmarile au fost realizate pe durata mai multor zile, in locatii diferite. Astfel, prima zi s-a filmat la Art School Bravissimo, scoala de muzica si teatru unde se slefuiesc aceste talente, urmand ca in cea de a doua zi sa se filmeze intr-un amfiteatru din Sectorul 4 al Bucurestiului. Ultima locatie aleasa a fost Teatrul de Arta, unde ca si in prima zi, au participat la filmari muzicieni inimosi, care cred in aceasta frumoasa poveste a Corului Bravissimo. Echipa care s-a ocupat de productia video si de tot ce inseamna imagine este formata din Narcis Cozmiuc si Radu Draghici, mai vechii parteneri de la Iris Art Media, dupa un scenariu scris de Elena Radu, inima acestui proiect. In ceea ce priveste productia audio, s-a realizat la On Music, cu implicarea extraordinara a Dirijorului Daniel Jinga si a producatorului Cristian Eberhard.

BRAVISSIMO MUSIC este editorul acestei productii si entitatea care a fost conceputa special pentru sustinerea copiilor si tinerilor inzestrati cu talent la muzica.
Povestea de succes a Corului Bravissimo nu se opreste aici. Ea continua cu siguranta, in spiritul acestui videoclip si a tuturor realizarilor trecute si viitoare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.