Codrut Moldovan, tanarul de numai 18 ani, originar din Sighisoara, care si-a propus sa ofere un exemplu personal de bunatate si caritate prin evenimentele organizate pentru persoanele care au nevoie de sprijinul celor din jur, va organiza si prezenta, in data de 27 aprilie, cu incepere de la ora 17.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj, un nou concert caritabil, dedicat unei tinere de 26 ani, care se lupta din rasputeri cu boala Lyme.

Artisti autohtoni ai cantului popular romanesc, precum Valeria Arnautu, Stefania Parlea, Florin Bota, Ovidiu Furnea si multi altii vor canta din suflet pentru Silvia, a carei singura sansa de recuperare este un consult si un tratament la cel mai renumit centru neurologic din Europa, aflat la Viena. Pentru asta are nevoie de 30.000 de euro, bani de care familia nu dispune.
Intrare: 15 lei

Ma bucur foarte mult sa pot ajunge pentru a doua oara la Cluj, pentru a ajuta oamenii in suferinta. Nu m-am asteptat sa ajung la nivel national cu aceasta serie de evenimente speciale pe care le organizez, dar ma bucur ca oamenii sunt receptivi si ca, in ziua de azi, au dorinta de a se ajuta unii pe ceilalti. Totodata, aceasta actiune a mea imi da sansa sa evoluez atat personal, cat si ca organizator de evenimente. Si mi-as dori si la Sighisoara, orasul meu natal, oamenii sa participe intr-un numar din ce in ce mai mare la astfel de evenimente“,a declarat Codrut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.