Dupa aproape patru ani de la succesul single-ul “P.O.H.U.I”, Carla’s Dreams si INNA au revenit cu o noua piesa care te cucereste in doar cateva secunde. In stilul muzical caracteristic al celor doi artisti “Tu si Eu” evidentiaza sentimentele si emotiile care se nasc in familie, dragostea, grija si afectiunea.

Videoclipul piesei a fost filmat in Bucuresti in regia lui Roman Burlaca, cunoscut pentru videoclipurile anterioare ale proiectului Carla’s Dreams, D.O.P – George Secrieru. De machiajul baietilor de la Carla’s Dreams s-a ocupat Edith Mihaiciuc, iar de aspectul INNEI Make-up & Beauty Studio (make-up), Sorin Stratulat (hair), RD Styling (outfit). Filmarile au avut loc atat in Chisinau, cat si in Bucuresti, la Avanpost.

De fiecare data, o bucurie si o placere sa lucram cu INNA. ?Uneori, serile petrecute impreuna, pe langa buna-dispozitie, nasc si astfel ?de piese”, au spus Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams ma inspira de cand i-am ascultat prima data cu piesa “P.O.H.U.I” si nu inceteaza sa ma uimeasca si sa ma bucure cu fiecare piesa a lor”, a mai spus INNA.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.