Dupa ce a colaborat cu artisti de succes precum Carla’s Dreams, INNA si Antonia, Dara revine cu un nou single, “Istoria unei fete”, impreuna cu videoclipul oficial.
Dara este un artist care s-a lansat acum 5 ani in Republica Moldova impreuna cu echipa YouBeSC Creative Institute.

“Istoria unei fete” a fost compusa si produsa de Dara si Costin Bodea

Piesa ‘Istoria unei fete” a aparut intr-un moment de pauza, o perioada dificila, dar productiva muzical, pentru ca atunci am stiut ce vreau sa spun si sa scriu”, a spus Dara.

Filmarile videoclipului au avut loc in Chisin?u, în regia lui Roman Burlaca (cel care a facut majoritatea clipurilor Carla’s Dreams) si DoP George Secrieru, de la BRFilms.

Filmarile pentru clip au fost un amalgam de emotii, pentru ca este un nou inceput pentru mine. Toate emotiile au culminat atunci cand am inceput sa ne certam cu actorul, ceea ce la inceput parea o gluma, spre final insa devenise serios si dureros. Si desigur, spartul chitarei- momentul pe care il astepta toata echipa de filmare si care nu e asa de simplu de executat precum pare”, a mai spus artista.

De anul acesta. Dara devine artist Global Records, alaturi de nume mari precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Nicoleta Nuca sau Vanotek.

Nu m-am asteptat sa ajung aici, dar alaturi de Global Records, vreau sa fac lucrurile pe care mi le doresc, sa cant ceea ce simt si sa povestesc Istoria Unei Fete”. Si ma bucur de sustinere”, a spus Dara.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.