Okapi Sound si Universal Music Romania prezinta astazi „Un Anonim Celebru”, cel mai nou album Guess Who, disponibil pe canalul de YouTube Okapi Sound si pe toate platformele muzicale.

Asteptarea a luat sfarsit, iar incepand de astazi, 16 mai, cel mai nou album Guess Who poate fi ascultat online. Materialul a fost realizat exclusiv la Okapi Sound Studio si contine 14 piese, printre care si colaborari cu Mitza, Irina Rimes, MefX, Junky, DJ Undoo, Feli, Nane, Blaga si Tudor Chirila. Pe partea de productie, Guess Who a lucrat alaturi de Likeminded, DJ Khalil, Bekon, Phane, Mitza ?i MefX, materialul fiind integral mixat si masterizat de Grasu XXL si Cristi Dobrica.

„Un Anonim Celebru” este un album realizat fara un deadline stabilit, pentru care s-a lucrat pana la cel mai atent detaliu, impreuna cu instrumentisti si oameni cu experienta muzicala. Dupa cum mentioneaza ?i Guess Who, „Un Anonim Celebru” este un disc cu un vibe pozitiv, numai bun de ascultat la drum, la concerte si nu numai.

Materialul este disponibil in format digital ?i poate fi ascultat pe canalul de YouTube Okapi Sound ?i pe toate platformele de streaming disponibile. In acelasi timp, albumul poate fi comandat online in format fizic (CD) de pe Okapi Sound Store sau Get Music, cat si gasit incepand de zilele urmatoare in toate magazinele de specialitate, la Carturesti si in benzinarii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.