Raluka lanseaza “Du-ma spre noi”, un nou single, ce ne transpune intr-o frumoasa poveste de dragoste si marcheaza inceputul unei noi perioade in cariera muzicala a artistei.
O piesa de stare, ce te face sa visezi cu ochii deschisi, “Du-ma spre noi”, ne prezinta o alta fateta a personalitatii Ralukai, o femeie puternica si asumata in dragoste, dar in acelasi timp, vulnerabila.
Din primul moment in care am auzit aceasta piesa, am simtit ca este facuta pentru mine. M-am identificat cu fiecare vers si fiecare emotie, iar Irina Rimes a reusit sa surprinda perfect esenta iubirii si a transpus-o in note muzicale. Desi Du-ma spre noi este o melodie cu aer de melancolie, pe mine ma face sa zambesc de fiecare data!a declarat Raluka.
Este primul videoclip in care artista apare dupa schimbarea de look, iar regizorul Alex Ceausu a reusit sa creeze, si de aceasta data, o poveste dinamica si plina de melancolie. Actiunea se desfasoara in reverse, iar in roluri principale sunt Raluka si Angie Sutru, care sunt prietene si dincolo de camerele de filmat, in viata reala.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.