Joi, 29 iunie, a avut loc petrecerea tematica the Great Gatsby by City Vision Magazine, o publicatie de lifestyle si business cu un capital 100% romanesc. Cei peste 200 de invitati au pasit in lumea exuberanta si vivace a anilor ’20, uitand de zgomotul orasului, dar si de tehnologia de ultima generatie. Acestia au trait intr-un trecut plin de farmec in care curgeau rauri de sampanie, impletite cu prezentari de moda, asa cum doar New York-ul a mai vazut si au dansat pe acorduri de charleston si jazz.
Prezentarea de moda pusa in scena de Catalin Botezatu a fascinat publicul

Seara a fost presarata cu o multitudine de ingrediente menite sa celebreze rafinamentul si eticheta epocii: prezentarile de moda marca Viggo, Catalin Botezatu, Mineli Boutique si L’Atelier Couture by Loredana Ciangau; dansatorii profesionisti de la scoala de dans Arthur Murray, care au antrenat invitatii si, desigur, momentele artistice adecvate perioadei. Nu au lipsit focurile de artificii, sampania, caviarul si vinul de calitate.

City Vision Magazine dezvaluie povesti ale oamenilor de succes, evenimente socio-culturale, tendinte in materie de moda si decoratiuni, prezinta cele mai atractive destinatii turistice, face recomandari pentru timpul liber, cultura, oportunitati de afaceri si multe alte aspecte de interes pentru publicul sau. Cu fiecare editie, revista scoate din lumina tiparului pagini de continut dedicate stirilor, celor mai importante evenimente, interviuri, pictoriale de moda si informatii culturale. Pentru ca toate lucrurile premium poarta o eticheta, coperta City Vision Magazine prezinta in fiecare dintre editiile sale un interviu amplu, acordat in exclusivitate, cu o personalitate marcanta a business-ului autohton.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.