Piesa “Bine Rau” are o lunga poveste in spate.. Ea este inceputa in urma cu 3 ani de zile de Cristea Ionut Prodan in studio-ul White Music, dar pe parcurs a fost refacuta de catre Paul Iorga, Mavrodin Bruce si Diana Lavic. Initial trebuia sa fie o colaborare intre Bruce White si Dianna, dar parca ii lipsea ceva.. Tocmai de aceea l-am contactat pe Cristian Goaie ( Kriss G. ) sa ne ajute pe refren.. si asa a iesit “Bine Rau”, o piesa ritmata de vara la care a contribuit si Cristian Tarcea cu mixul si masterul. Dupa ce am reusit sa finalizam piesa, am trimis-o domnului Bogdan Toma de la Voices Media, caruia i-a placut si am inceput o colaborare frumoasa cu casa de discuri a acestuia. Sper sa va placa si dumneavoastra si sa ne sustineti cu un Share, apreciem foarte mult 😀 ( ps : Ii multumim si lui Cristea Catalin “Massy” pentru artwork ), declara Bruce White.

Bruce White pe numele real Mavrodin Bruce-Nicolae este un interpret compozitor care a inceput cariera in muzica de la varsta de 7 ani. El a facut parte din trupa “Blue Kids” cu care a avut un succes enorm pe plan national cu piesa “Nu ne place scoala”. Recent a castigat una din editiile concursului televizat “ZaZa Sing” de pe Antena 1.
Cristian Stefan Goaie alias “Kriss G.” este un artist cu o voce superba, ajungand pana in semifinalele concursului X Factor.
Diana Lavic, cunoscuta si sub pseudonimul artistic Dianna este o artista, textiera ce se face remarcata prin stilul ei personal de a interpreta piesele, find una din putinele artiste din Romania care practica Rap.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.