Epic Entertainment si Sprint Music lanseaza un nou proiect muzical, X2, format din Levent Sali si Claudiu Zamfira, cunoscuti pentru numeroase piese lansate solo. Primul single X2 se numeste “Moka”, este produs in studioul Epic Entertainment de catre Doddy, Tulea Danut, JayOh si Peter Zaad, si beneficiaza si de un videoclip regizat de Emanuel Soare.

Pentru cine intreaba ce este X2 si de ce acest nume, am un mic raspuns. Eu si prietenul meu Claudiu Zamfira am ajuns la Epic Entertainment pentru o colaborare. Cunoscandu-l pe Doddy si stand la o discutie, el a decis sa formeze acest X2. De ce acest nume? Pentru ca suntem doi. Ca o inmultire. Sper sa fim placuti si sa va bucuram cu proiectele noastre. “Moka” este prima piesa din acest concept si vrem sa aratam ca pana la urma dragostea este moca…. si nu trebuie sa fim materialisti….”, a declarat Levent Sali.

Dupa prima colaborare cu Levent, am primit un feedback pozitiv din partea oamenilor! Totul s-a intamplat spontan in studio, intr-o discutie cu Doddy, care ne-a propus sa formam un proiect nou, numit X2, pe langa activitatile noastre! Dorim sa aducem un aer fresh in industrie! Speram ca piesele noastre sa fie pe placul publicului si sa ne urmareasca activitatea de acum inainte!”, a adaugat Claudiu Zamfira.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.