Costi este unul dintre cei mai cunoscuti artisti si producatori romani, acesta lucrand de-a lungul timpului cu artisti internationali precum Shaggy, Kat DeLuna, Mohombi si Faydee, printre altii. Totodata, Costi este cunoscut si ca producatorul din spatele unor trupe celebre precum Valahia si Blaxy Girls.

Nascut in Constan?a, acesta si-a inceput cariera cantand muzica traditionala. A pus mai apoi bazele trupei Valahia, alaturi de Mihai Traistariu si Dorin Topala, lansand mai multe hituri.

La sfarsitul anilor 2000, Costi a inceput sa includa mai multe elemente Balcanice si Orientale in productiile sale muzicale, lansand hit-ul “Ca la Amsterdam”, ce s-a bucurat de un succes imens in Turcia si Arabia Saudita, fiind ulterior inclus pe compilatia “Cafe del Mar”.

Alaturi de artista de origine Bulgara – Andrea – acesta a format trupa Sahara, lansand hituri in colaborare cu artisti precum Bob Sinclair si Shaggy.

Colaborarea cu Shaggy pe albumul acestuia – Summer in Kingston, i-a adus lui Costi o nominalizare la premiile Grammy din 2012, in categoria “Best Raggae Album”.

“Come Alive” reprezinta o schimbare a genului muzical abordat de artist, Costi si Alix aducand o noua abordare in scena muzicii dance, imbinand versuri taioase cu linii melodice dinamice pentru un sound ce va invada playlisturile lunii august.

“Influentele mele californiene se imbina perfect cu ritmurile traditionale pentru care este cunoscut Costi”Alix

Costi si Alix s-au cunoscut intr-un studio din California, fiind introdusi de unul dintre scriitorii care au contribuit la albumul “Purpose” (Justin Bieber).

Conexiunea dintre noi a fost instanta, mai ales ca amandoi avem radacini est-europene. < Come Alive > este una dintre piesele mele preferate la care am lucrat vreodata.” – Alix

Muzica este despre raspandirea dragostei, a energiilor pozitive si amplificarea limbajului universal al acesteia. Sunt mandru ca am avut ocazia sa colaborez cu o multime de oameni talentati din toate colturile lumii pentru acest proiect. ” – Costi

“Come Alive” este prima lansare din noul proiect al lui Costi, ce urmeaza sa acopere mai multe genuri muzicale, colaborand totodata cu diferiti artisti din toata lumea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.