Senzuala si letala in acelasi timp, Charlize Theron se reinventeaza din nou si surprinde cu un rol exploziv de blonda fatala in filmul de actiune „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire”, in premiera pe marile ecrane din tara, din 4 august.

Cucerita de scenariu, actrita s-a dedicat proiectului in urma cu cinci ani ca producator. Dupa o performanta remarcabila in „Mad Max: Drumul Furiei”, Theron a fost hotarata sa se autodepaseasca si sa interpreteze rolul principal de super spioana cu sange rece, gata de orice pentru a supravietui. „Mi-a placut atmosfera ca in Vestul Salbatic. Ai parte de o confruntare epica intre cei mai buni spioni germani, americani, britanici si francezi. Secretele, mita, santajul si violenta erau la ordinea zilei pentru ei in vremea Razboiului Rece.”, argumenteaza Charlize.

Avand la baza romanul grafic „The Coldest City”, actrita interpreteaza rolul unei letale asasine MI6, trimisa in Berlin sa rezolve un caz de siguranta nationala.

Cel mai de pret agent al serviciilor secrete britanice, Lorraine Broughton isi etaleaza toate atuurile de spion si apeleaza in egala masura la senzualitate si brutalitate ori de cate ori e nevoie pentru a ramane in viata. Singura, intr-un oras dominat de haos chiar inainte de caderea Zidului, ea se asociaza cu agentul infiltrat David Percival (James McAvoy) pentru a readuce in tara un dosar clasificat extrem de important.

Un cocktail savuros de actiune pura, senzualitate dezarmanta si ritm ametitor, „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire” este regizat de David Leitch („John Wick”) si are premiera in cinematografele din Romania, incepand cu 4 august.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.