In acest an, Star Gossip Magazine este partener media al Galei Tanarului Actor Hop, ce va avea loc in perioada 4-7 septembrie la Costinesti. Gala Tanarului Actor – HOP este un program cultural de interes national organizat de Uniter, cu desfasurare anuala. Scopul acestei Gale este promovarea si lansarea tinerilor absolventi din invatamantul superior artistic, de stat si particular. Gala se desfasoara sub forma unui concurs deschis tuturor absolventilor facultatilor de Teatru din Bucuresti si din tara (ultimele 5 promotii). Exista doua sectiuni in cadrul Galei HOP: Sectiunea INDIVIDUAL si Sectiunea GRUP, precum si premii pentru fiecare din aceste doua sectiuni.

Primul intervievat din seria dedicata protagonistilor Galei Hop din acest an este Adrian Dima, absolvent al Universitatii Hyperion – Facultatea de Arte, Bucuresti.

Cum ti-ai descrie in cateva cuvinte cartea de vizita?

Adi Dima – Actor si pasionat auto.

De ce actorie?

Pentru ca e singura meserie in care simt nevoia sa evoluez in mod constant.

Cine esti tu in spatele rolurilor interpretate?

Acelasi om care am fost si care voi fi si de acum inainte: un baiat simplu, de provincie.

Cu ce personaj iti asemeni cel mai bine personalitatea si de ce?

Nu stiu exact cu ce personaj mi-as asemana cel mai bine personalitatea, dar stiu sigur ca mi-ar placea sa il joc pe Caligula din opera cu acelasi nume a lui Albert Camus.

Crezi ca tinerii au o sansa reala in lumea teatrului romanesc de azi?

Cred ca oricine are o sansa reala in lumea teatrului romanesc de azi si de oricand atata timp cat intelege ca nicio munca nu este prea mica pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Performanta nu se face cu usurinta.

Ce te motiveaza sa fii cel mai bun la Gala Hop?

Faptul ca Gala Hop aduna laolalta cativa din cei mai buni actori tineri e un lucru ce nu trebuie dat la o parte cu usurinta. Poti fi mai bun fiind mai generos cu cei din jur, astfel ca vom putea sa crestem cu totii ca un grup unitar. Nu cred ca exista “cel mai bun” de la Gala Hop, sunt de parere ca exista doar “cei mai buni” iar ei au fost deja selectati.

Care crezi ca este cel mai mare adversar al tau in cadrul acestui eveniment?

Cred ca cel mai mare obstacol va fi programul. In mod constant se vor intampla lucruri interesante, dar trebuie sa ramanem cu totii concentrati si gata de lucru oricand. Prin urmare, cei mai mari adversari ai nostri suntem tot noi.

Ce vei face daca vei castiga/daca nu vei castiga?

Daca voi castiga orice premiu la Gala Hop voi sarbatori cu un tatuaj (primul din viata mea, de altfel) si apoi voi continua sa muncesc pentru a-mi mari sansele in lumea teatrala romaneasca. Daca nu ma voi intoarce cu un premiu de la Costinesti, nu voi face nimic altceva decat sa continui sa muncesc cum stiu eu mai bine.

9. Ce urmeaza pentru tine post Gala Hop?

Nu as avea de unde sa stiu acest lucru. Sper sa urmeze o droaie de colaborari si o inradacinare si mai solida in lumea teatrala din capitala sau chiar din tara

Noi ii dorim succes si multe roluri frumoase!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.