Temerarei Georgiana Visan ii este dedicat interviul de azi realizat cu ocazia Galei Tanarului Actor – Hop. Georgiana este absolventa a Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale” Bucuresti.

Cum ti-ai descrie in cateva cuvinte cartea de vizita?

Ma numesc Georgiana Visan , sunt recent absolventa a etapei Master –Actorie a Facultatii de Teatru din cadrul U.N.A.T.C si pornesc cu pasi mareti spre implinirea meseriei de actor.

De ce actorie?

De ce actorie? Pentru ca este o meserie de puls, parca imi ia pulsul la fiecare secunda, pompeaza sangele si te face sa te simti mai viu. Esti constient de respiratia ta, de frica ta, de corpul tau, de gandul tau, de sentiment. Pentru ca este o meserie ce te face sa fii implicat constient cu toata fiinta ta. Si acest lucru te ajuta sa evoluezi.

Cine esti tu in spatele rolurilor interpretate?

Sunt un om caruia ii place sa bea cafea in fiecare dimineata, caruia ii place sa citeasca povesti , care adora sa calatoreasca si sa vorbeasca cu strainii si sa-si petreaca timp cu familia (pe care o vad foarte rar). Imi place foarte mult perioada cand nu am de lucru la un rol pentru ca este momentul cand eu iau contact cu ceea ce se intampla inafara mea si mai ales imi improspatez imaginatia si inspiratia. Cred ca am nevoie de acest timp.

Cu ce personaj iti asemeni cel mai bine personalitatea si de ce?

Deocamdata nu am un personaj cu care imi aseman personalitatea . Asta si pentru ca sunt intr-o dezvoltare personala continua. Cred ca sunt un fusion. Imi plac personajele care isi depasesc limitele si stiu sa zambeasca in cele din urma. Vreau sa reprezint tot timpul personajele sub o forma pozitiva. Nu cred in personaje negative. Imi place sa le ocrotesc .

Crezi ca tinerii au o sansa reala in lumea teatrului romanesc de azi?

Daca vor munci si se vor disciplina in meserie, da, cred ca au mari sanse. Important este sa iti vezi de drumul tau si sa inveti sa nu te compari cu nimeni.

Ce te motiveaza sa fii cel mai bun la Gala Hop?

Nu cred in fraza “cel mai bun” , cred in “ timpul potrivit, locul potrivit”.

Care crezi ca este cel mai mare adversar al tau in cadrul acestui eveniment?

Eu sunt cel mai mare adversar si cel mai bun prieten. Nu pot sa spun ca nu am emotii. Vor fi multe personalitati (asa sper) si asta inseamna un echilibru si mai mare emotional.

Ce vei face daca vei castiga/daca nu vei castiga?

Astept sa castig si voi spune atunci. Probabil o sa fac o baie in mare. Am o relatie aparte cu marea si ma bucur ca este atat de aproape de noi la Gala Hop.

Ce urmeaza pentru tine post Gala Hop?

Ce vrea Dumnezeu. Ma las purtata de val si nu pun intrebari. Dar stiu ca e nevoie sa fac lucruri care nu tin neaparat de actorie ca sa-mi pot croi un drum spre actorie. Dar oamenii sunt multifunctionali…voi reusi si eu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.