Cea de-a XI-a editie a Festivalului de Teatru “Zile si Nopti de Teatru la Braila”, organizat de Teatrul “Maria Filotti”, va da startul in data de 17 septembrie cu doua piese interesante si provocatoare, al caror protagonist este inegalabilul Razvan Vasilescu.

Prima dintre acestea este one man show-ul “Era ok si la 60”, care se va juca, duminica, 17 septembrie, incepand cu ora 17.00, la Sala Studio. Indragitul actor va povesti publicului cu umor si ironie despre cum i s-a schimbat perspectiva asupra vietii odata cu inaintarea in varsta. Atitudinea relaxata si sinceritatea cu care face ,,haz de necaz’’, transforma experienta vizionarii acestui spectacol intr-o lectie de viata, pusa in scena cu maiestrie.
O portie sanatoasa de comedie care va va face, la final, sa spuneti ca sigur va fi ok si la 60. Pentru ca fiecare varsta are farmecul ei. Secretul e sa nu te opresti niciodata din ras.
,,Era OK ?i la 60’’ spune o poveste despre micile minuni, placeri, abandonuri si paradoxuri ale vietii unui om care isi descopera in fiecare zi bucuria de a trai.

Razvan Vasilescu este unul dintre cei mai cunoscuti actori romani de teatru si cinema. Performanta sa exceptionala in filmul “California Dreamin” a contribuit la recompensarea filmului cu premiul “Un Certain Regard” in 2007 la Festivalul de Film de la Cannes. In 2008, Razvan Vasilescu a fost premiat de catre juriul RiverRun International Film Festival la categoria ,,cel mai bun actor’’. In acelasi an, in cadrul galei de decernare a premiilor Gopo, a fost desemnat cel mai bun actor intr-un rol principal pentru performanta sa din filmul ,,California Dreamin’’.

ERA OK SI LA 60 este un text cat se poate de simpatic si inteligent. Umor de cea mai buna calitate. Ar fi vorba de intorsatura comica pe care o iau lucrurile la varsta asta. Cel putin pentru noi, barbatii. Distanta dintre aparente si realitate; sufletul tanar, de acord, dar celelalte parti ale corpului nu prea mai vor sa tina cont de asta. Impreuna cu “CREDITUL”, va garantez o seara excelenta la festivalul de teatru. Multumesc excelentului om de teatru, dl Lucian Sabados pentru alegerea sa. Succes ! Cu drag, al dumneavoastra Razvan Vasilescu, ne-a declarat in exclusivitate distinsul actor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.