Golan lanseaza un live session cu piesa „Nevertheless” si un material video filmat in sala mare de la Halele Carol.

Proiectul video este realizat prin miscarea camerelor in perspective dinamice, astfel urmarind cromatici industrial si unghiuri rapide, ca intr-un contrapunct pe beat-ul piesei.

Single-ul “Nevertheless” este extras de pe albumul de debut Golan. Filmarea vine la trei saptamani dupa lansarea „Sapphire”, un live session realizat pe acoperisul Galeriilor Lafayette din Paris si la mai putin de o luna pana la evenimentul Golan Symphonic & special guests, care va avea loc la Arenele Romane.

Pe 20 septembrie, la eveniment, artisti ca J. Bernardt, Fhin, ViLL?GE si ARME se vor alatura unei orchestre de 60 de instrumentisti si trupei Golan, pentru cel mai elaborat proiect audio-vizual conceput pana acum de catre Alex, Mihai ?i Ernesto.
De altfel, si biletele de pre-sale intra în cursa contra-cronometru, fiind disponibile inca o saptamana la pretul special de 45 lei, pe platforma MyTicket.ro (http://bit.ly/GolanSymphonic).
Intre 8 si 22 septembrie, biletele vor mai putea fi achizitionate la pretul de 60 lei, iar in seara evenimentului se vor putea gasi la intrare, in limita capacitatii, la pretul de 75 de lei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.