Guess Who a lansat videoclipul noului single “Cupidon”, inregistrat impreuna cu Irina Rimes. Vizualul animat a fost realizat de Frame Breed Studio, la acest clip lucrandu-se timp de 8 luni.
Extras de pe albumul „Un Anonim Celebru”, single-ul „Cupidon” a devenit disponibil pe YouTube din luna mai. Piesa a fost apreciata de public, reusind sa cumuleze, fara videoclip, aproape 10 milioane de vizionari. „Cupidon” a fost, de asemenea, una dintre cele mai difuzate piese romanesti pe radiourile din tara in aceasta vara.
La inceput de septembrie, Guess Who prezinta publicului si vizualul colaborarii sale cu Irina Rimes. Videoclipul animat a fost realizat de Frame Breed Studio, productia clipului fiind una complexa: peste 20 de graficieni au lucrat aproximativ 8 luni pentru a finaliza acest proiect.
Discul „Un Anonim Celebru” a fost lansat in mai. Albumul a fost realizat fara un deadline stabilit, lucrandu-se pana la cel mai mic detaliu, impreuna cu instrumentisti si oameni cu experienta muzicala. Materialul este disponibil in format digital si poate fi ascultat pe canalul de YouTube Okapi Sound si pe toate platformele de streaming disponibile.
Irina Rimes a ajuns in atentia publicului odata cu lansarea hitului ”Visele”. Artista a fost revelatia anului 2016, single-ul ”Visele” fiind urmat de trilogia ”Iubiri Secrete”, ce cuprinde piesele “Iubirea noastra muta”, “Da ce tu” si “Haina ta”. Au urmat single-urile ”Ce s-a intamplat cu noi”, ”Stai langa mine” (impreuna cu Vunk) si ”My Favourite Man”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.