Astazi este ultima zi de concurs la Gala HOP.

Ultimii concurenti, atat la sectiunea individual, cat si la sectiunea grup, pot fi urmariti in sala de spectacole de la Vox Maris Grand Resort, dar si prin transmisia live pe www.galahop.ro si pe contul oficial de Facebook al Galei (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor).

Imediat dupa incheierea concursului, incepand cu ora 22.00 – START VOT!
Votul publicului este deschis pana maine, vineri, ora 20.00, inainte de inceperea Galei de premiere, atunci cand vom afla, cu totii, in direct, castigatorii acestei editii.

Juriul final, alcatuit din actrita Ana-Ioana Macaria, actorul Zsolt Bogdan, producatorul de film Ada Solomon, regizorul Mihai Maniutiu si actorul Alexandru Voicu decide castigatorii PREMIILOR HOP: Cel mai bun actor, Cea mai buna actrita, Premiul „Sica Alexandrescu” – premiul special al juriului, Premiul pentru cel mai bun spectacol, precum si castigatorul Premiului „Stefan Iordache”, Marele Premiu al Galei.
La randul sau, publicul isi alege castigatorii – si cel mai bun actor, si cea mai buna actrita, si cel mai bun spectacol.
Cei care nu au reusit sa urm?reasca competitia in transmisiune live, e important de stiut faptul ca inregistrarea serilor precedente este valabila pe contul oficial de YouTube al UNITER (UNITER ROMANIA).
Asteptam, cu totii, Gala editiei aniversare HOP 20 !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.