Teatrul “Fani Tardini” din Galati a prilejuit surprize frumoase publicului sau atat pe plan local, cat si national, in cadrul evenimentelor la care a fost invitat.
De data aceasta, actorii teatrului din Galati se vor reintalni cu publicul lor din Braila, cu piesa, Fat Pig“, duminica, 24 septembrie in ultima zi de festival, cu incepere de la ora 17,00, la Sala Studio a Teatrului “Maria Filotti” din Braila, in cadrul Festivalului “Zile si Nopti de Teatru la Braila” .

Noi am stat de vorba cu protagonista acestei piese, Oana Mogos, despre aceasta minunata reintalnire.

Cum ati descrie in cateva cuvinte piesa propusa in acest an, in cadrul festivalului?

Realitatea inconjuratoare cruda sau nu, doua lumi total diferite care ajung sa se intalneasca,o poveste de iubire ce lasa urme pentru mult timp.

De ce sa vina publicul spectator sa vizioneze aceasta piesa?

Pentru ca este un spectacol ce ridica intrebari, dar poate oferi si raspunsuri, este un spectacol foarte sincer si curat care nu iti ofera nimic fara sa vrei.In acelasi timp publicul cu siguranta va observa ca sunt patru actori care isi iubesc din tot sufletul spectacolul.

Ce inseamna pentru dvs participarea la festivalul de teatru brailean din acest an?

O mare bucurie,avand in vedere ca pentru mine este o premiera participarea la festivalul de teatru brailean din acest an, cu siguranta va fi continuarea unei frumoase prietenii ce s-a legat in timp intre Galati si Braila.

Ce parere aveti despre teatrul brailean in genere?

Teatrul brailean este viu, spumos, curajos.Aceste trei cuvinte imi vin in minte cand ma gandesc la teatrul brailean.O echipa artistica minunata ce vrea intotdeauna mai mult si mai mult.

Care sunt principalele dvs obiective profesionale de viitor?

Sunt deschisa catre provocari,sunt sigura ca ma asteapta proiecte cat mai diversificate,cat mai diferite,participari la festivaluri,schimb de experienta,obiectivul meu este sa joc,mult.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.