Dupa un periplu prin piese cu mesaje diferite, actori de renume national, teatre puternice la nivel national, cea de-a XI-a editie a Festivalului “Zile si Nopti de Teatru la Braila” se va incheia duminica, 24 septembrie, cu piesa fenomen, comedia ce va va face sa radeti pe nerasuflate si sa va bucurati realmente sufletul cu un moment teatral inegalabil.
Fazanul“, productia teatrului Nottara, cu o echipa actoriceasca reputabila, se va juca in Sala Mare a Teatrului ‘Maria Filotti’, cu incepere de la ora 19.00. In piesa veti descoperi ca jocul aparentelor, incurcaturile de tot soiul, imprevizibilul si rasturnarile de situatie sunt menite sa declanseze hohote de ras, iar rolurile se schimba intr-un ritm ametitor, astfel ca pacalitorul devine foarte usor pacalit. O inlantuire clocotitoare si surprinzatoare de intamplari reasaza lucrurile dupa logica sclipitoare a comediilor bulevardiere si ne dezvaluie, intr-un final, cine e Fazanul.

Am stat de vorba in acest ultim interviu dedicat acestui important eveniment de talie nationala, prestigiosul festival de teatru “Zile si Nopti de Teatru la Braila” cu Serban Gomoi, revelatia actoriceasca a momentului, ale carui valente artistice, descoperite recent, m-au surprins foarte placut.

• Cum ati descrie in cateva cuvinte piesa propusa in acest an, in cadrul festivalului?

O comedie efervescenta cu incurc?turi ?i descurcaturi aproape tragice

De ce sa vina publicul spectator sa vizioneze aceasta piesa?

Publicul spectator ar face bine sa vina la teatru sa vizioneze cat mai multe piese. Sa capete gust. Fazanul este in general foarte gustos. 🙂 ( Cred. Nu am mancat niciodata)

Ce inseamna pentru dvs participarea la festivalul de teatru brailean din acest an?

Este prima oara cand ajung in ora?ul dvs. Nu am alta a?teptare in afara de o minunata intalnire cu publicul dvs.

Care sunt principalele dvs obiective profesionale de viitor?

Cu drag mentionez ca din luna aprilie sunt angajat al teatrului C.I.Nottara. Se anunta o stagiune plina la care va asteptam cu drag si interes.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.