INNA revine pe scena de la Hard Rock Café pe 21 septembrie intr-un show live, full band, in care publicul va putea asculta cele mai cunoscute piese ale artistei, devenite hituri in intreaga lume.

“Hot”, “Cola Song”, “In Your Eyes”, “Gimme Gimme”, dar si cel mai recent single “Ruleta”, precum si “Striga” sau “P.O.H.U.I.” vor bucura fanii prezenti la eveniment.

INNA va avea si invitati speciali. In deschiderea concertului, vor canta cei noua copii din echipa INNEI din primul sezon de la Vocea României Junior piesa pe care au lansat-o imediat dupa incheierea concursului.

Alexia, Andreea, Andrei, Astrid, Eva, George, Sonia, Stefan si Voicu vor interpreta piesa “Kids in Town”, lansata cu videoclip oficial.

In plus, INNA le va avea alaturi pe Lori Ciobotaru, co-antrenorul ei de la Vocea Romaniei ?i parte din proiectul Global Records – GGirls si pe ANTONIA, pentru prima data pe scena de la Hard Rock Café.

INNA este artistul roman cu cei mai multi fani in social media (aproape 12 milioane de fani pe Facebook, 1.7 milioane de fani pe Instagram, 1.3 milioane de fani pe Twitter si peste 3 milioane de abonati pe YouTube), cu peste 2 miliarde de vizualizari pe propriul canal.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.