ADDA, artista care a cucerit prin stilul ei melancolic si care a readus baladele in atentia publicului, lanseaza un nou single: o colaborare inedita cu DOC, unul dintre cei mai cunoscuti artisti hip-hop din Romania.
O colaborare intre Global Records, Baladda Records si HaHaHa Production, piesa „Te aud” este scrisa si compusa de ADDA impreuna cu DOC, Andrei Mihai si Marius Pop, iar filmarile pentru videoclip au avut loc in Chisinau, in regia lui Roman Burlaca.
Am scris piesa acum patru ani, dar abia acum i-am gasit directia potrivita, spune ADDA. „Ma bucur ca am colaborat cu DOC, pentru ca il respect foarte mult ca artist si ca om.”

Declar pe proprie raspundere ca tot ce am zis, am trait si s-a „pupat” magistral cu momentul atemporal in care am facut piesa asta impreuna cu ADDA si RURD, producatorul piesei, in camera noastra micuta, dar plina de vibe de la HaHaHa”, a declarat in stilul caracteristic DOC.

Single-ul „Te aud” face parte din noua directie pe care artista o va aborda si in urmatoarele single-uri cu emotii si trairi puternice. Artista a publicat pe conturile ei de socializare teaserele noului single, pe care fanii ei il asteapta cu nerabdare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.