Sore lanseaza “Ultima lacrima”, o piesa manifest, prima dintr-o serie dedicata femeilor, in care mesajul artistei vorbeste despre curaj, asumare si ambitie. Pentru ca ne-a obisnuit sa fie #different, Sore isi doreste mai mult, asa ca si-a propus sa abordeze cu maturitate un subiect important: increderea in sine.

Lansarea videoclipului “Ultima lacrima” este un moment cu atat mai important, cu cat scenariul si regia clipului poarta semnatura artistei. Este pentru prima data cand Sore se afla in aceasta postura si explica motivul pentru care a decis sa fie regizorul clipului, spunand ca este o persoana implicata 100% in proiectele sale. “Sunt genul de om curios, dornic de experiente noi, asa ca am avut aceasta idee, in care imi doream un clip simplu, cat mai curat, care sa exprime faptul ca urmeaza un nou inceput artistic, un moment asumat, gandit si simtit de mai mult timp.

Important este mesajul piesei, care se poate aplica in orice context, pentru ca vorbeste despre puterea de a lua decizii si de a actiona spre binele tau. Nu este o piesa despre dezamagirea in dragoste, asa cum s-ar putea crede la o prima auditie. Stiu ca muzica se aseaza intotdeauna mai bine pe armoniile dragostei, insa imi doresc ca din #UltimaLacrima sa rasune indemnul de asumare si de incredere in propria persoana.”

Prin seria de piese care vor fi lansate in urmatorul an, Sore transmite femeilor un mesaj de sustinere si evidentiaza faptul ca “suntem puternice si stiu ca fiecare dintre noi gaseste resursele necesare sa ramana optimist, indiferent de situatie..”

Ultima lacrima” este o piesa produsa in studiourile HaHaHa Production si este compusa de catre Serban Cazan, Vlad Popescu si Florin Boka, pe muzica lui Sore Mihalache, Andrei Tiberiu Maria, Vlad Popescu, Serban Cazan si Florin Boka. Textul poarta semnatura lui Sore Mihalache, Andrei Tiberiu Maria si Vlad Popescu, iar creditele pentru productia videoclipului revin echipei Zoom pe Idei – Alexandru Bita, George Sanda si Adrian Miu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.