Dupa succesul primului album, “In The Lonely Hour”, lansat in 2014, Sam Smith a revenit cu cel de-al doilea album din cariera, “The Thrill of it All”.

Dintre cele 10 piese de pe album, Sam a extras single-ul “Too Good At Goodbyes”, care a ajung rapid in topul Billboard Hot 100, dar si pe primul loc in chart-urile Spotify si iTunes si a devenit al saselea single Sam Smith care ajunge no 1.
Ulterior artistul a surprins publicul cu piesa “Pray”, iar fanii care au comandat albumul, primeau instant piesa.

Si de aceasta data, Sam Smith a colaborat pe partea de productie cu bunul sau prieten Jimmy Napes, dar si cu Timbaland, Malay, Jason “Poo Bear” si Stargate. Mai mult, albumul include si o colaborare cu artista YEBBA pentru piesa “No peace”.

Smith a anuntat deja si un turneu de promovare in America de Nord, care va incepe pe 18 iunie in Toronto si va ajunge in numeroase orase.

A trecut ceva timp de la primul album al artistului, iar pana in prezent Sam Smith a devenit unul dintre cei mai cunoscuti artisti la nivel mondial, cu peste 12 miliarde de unitati vandute si o lista impresionanta de premii, printre care un Academy Award, un Golden Globe, 3 Brit Awards si 4 Grammy-uri.

The Thrill of It All – Standard edition

1. “Too Good at Goodbyes”
2. “Say It First”
3. “One Last Song”
4. “Midnight Train”
5. “Burning”
6. “Him”
7. “Baby, You Make Me Crazy”
8. “No Peace” (featuring YEBBA)
9. “Palace”
10. “Pray”
The Thrill of It All – Special edition bonus tracks
11. “Nothing Left for You”
12. “The Thrill of It All”
13. “Scars”
14. “One Day at a Time”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.