Cele doua concerte Loredana – “Ador” – de la Sala Palatului (10 si 11 noiembrie) marcheaza si lansarea materialului discografic – “ADOR” – un album eveniment ce contine douasprezece piese care au facut istorie si au lansat cariera muzicala a artistei. Melodii precum “Iti citesc în ochi”, “O inima de 16 ani”, “Ninsoare de mai”, “Scrisoare simpla” sau “Zapada palmei tale”, compuse de Adrian Enescu pe versurile poetului Lucian Avramescu, sunt relansate acum, dupa 30 de ani, in variantele lor originale, asa cum s-au regasit pe albumele “Buna seara, iubito” si “Un buchet de trandafiri”.

Loredana a intrat in showbiz-ul româaesc direct pe pozitia de star, un copil minune ce a reusit imposibilul in efemera industrie muzicala: o cariera de peste 3 decenii de-a lungul careia a evoluat, a inovat, a deschis drumuri, a impus standarde si a stabilit recorduri. Loredana este un artist total: cantareata, compozitoare, textiera, orchestrator, actrita in productii romanesti si internationale, antrenoare de voce, om de televiziune, scriitoare, fashion icon.

Spectacolul de la Sala Palatului din acest an, Ador, are o structura putin diferita de celelalte show-uri ale mele. Ne intoarcem la momentele care m-au format ca artist si ca om, la albumul meu de debut. Sper sa va emotioneze intalnirile muzicale pe care vi le-am pregatit si sa va aduca aminte de lucrurile din viata voastra pe care le adorati.”, marturiseste Loredana.

Loredana – “ADOR” (tracklist album):
Iti citesc în ochi
O inima de 16 ani
Sa-ti spun adio
Tu si eu
Macar o clipa
De ma vrei, voi reveni
Joc matematic
Iubirea, cartea mea de oftat
Ninsoare de mai
Scrisoare simpla
Un buchet de trandafiri
Zapada palmei tale

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.