Anul 2017 a fost pana in prezent anul Ioanei Ignat. Tanara artista a inceput in forta cu single-ul de debut, “Ma dezindragostesc”, iar ulterior a cucerit topurile muzicale si publicul din Romania cu hitul “Doar pe a ta”, alaturi de Edward Sanda, piesa care se afla pe primele locuri in chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, de peste 20 de saptamani.

Videoclipul piesei “Nu ma uita” este regizat de catre Ionut Trandafir (Trandafilm) si a fost filmat pe parcursul unei zile in Bucuresti. Scenariul o aduce intr-un rol de femme fatale, o latura pe care Ioana nu a explorat-o pana acum, dar pe care o stapaneste foarte bine. Productia piesei este facuta de Rad Ionut, impreuna cu Ioana Ignat.

Ioana Ignat a lansat single-ul si videoclipul “Nu ma uita” in cadrul unui eveniment ce a avut loc luni, 13 noiembrie; un live show inedit, cu 10 instrumentisti pe scena. In plus, alaturi de artista a urcat pe scena si What’s UP, iar cei doi au cantat hitul “K la meteo”. Prieteni, artisti, oameni din presa au vazut in premiera videoclipul, au urmarit show-ul pregatit de Ioana si au primit la final o scrisoare cu un mesaj special – “Pleaca, dar nu ma uita!”.

Ioana Ignat s-a facut remarcata odata cu emisiunea “Vocea Romaniei”, unde s-a clasat in finala, fiind una dintre preferatele publicului. Artista, originara din Botosani, canta la patru instrumente muzicale: pian, chitara acustica, chitara bass si contrabas.
Intre timp, Ioana a compus numeroase piese care vor fi lansate de catre multi artisti din Romania in perioada urmatoare, dar si urmatorul single, “Nu ma uita”, pe care l-a compus intr-o singura noapte.
Pe langa timbrul inconfundabil si cele 4 instrumente la care a invatat sa cante, Ioana Ignat este si o compozitoare talentata si deja a lucrat la urmatoarele piese pe care urmeaza sa le prezinte.

Dupa succesul avut la Vocea Romaniei, Ioana Ignat a demonstrat ca vrea sa devina una dintre cele mai apreciate voci din tara si a lansat, impreuna cu Damian Draghici, piesa “Dor de iarna”, single-ul “Beauty in the beast”, pentru care a filmat un videoclip in Islanda, dar si colaborarea cu Edward Sanda, “Doar pe a ta”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.