Gadjo este un proiect marca Famous Production, care porneste de la muzica reprezentativa din folclorul balcanic, pe care o imbina cu linii melodice, orchestratii si versuri actuale, rezultand un amestec nou si surprinzator.
Randi isi gaseste inspiratia in toate genurile muzicale si pentru a explora diversitatea muzicii, el pune bazele acestui nou proiect, din care, alaturi de el fac parte toti « faimosii»: Jo, Nadir, Edward Sanda, Rina si Claudia.
Saraiman, prima piesa Gadjo, combina perfect versurile profunde si melodia strofelor cu un refren melancolic, dar plin de energie, cunoscut tuturor, din muzica lautareasca.
Gadjo este o coproductie Famous Production si Cat Music, care, impreuna cu artistii lor, isi propun sa readuca in atentia publicului melodii celebre de demult, reinterpretate intr-o forma actuala, care pot fi ascultate chiar si in club.
Piesa aceasta a venit dintr-o inspiratie de moment; am chemat gasca in studio, am inregistrat si a placut tuturor ce a iesit, asa incat ne-am decis sa punem bazele unui nou proiect. Muzica Gadjo este diferita de stilul cu care ne-am obisnuit publicul fiecare dintre noi si sunt foarte curios de reactiile oamenilor. Lucrez deja la alte piese pentru acest proiect. spune Randi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.