INNA revine cu un nou album care se numeste “Nirvana” si care include single-urile “Gimme Gimme”, “Ruleta”, dar si “Nota de plata” cu The Motans si “Tu si Eu” feat. Carla’s Dreams, dar si alte piese care vor fi comunicate in curand.

Abia astept sa ascultati albumul “Nirvana”, sunt fericita sa vi-l prezint si sa ne bucuram impreuna de piese energice cu beat-uri fresh. Am lucrat cu producatori si compozitori talentati si sper sa simtiti ‘Nirvana’ din acest album”, a spus INNA.

Albumul “Nirvana” are un sound pop, la compozitia si productia pieselor participand Marco&Seba (cei care au compus si produs majoritatea hiturilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan in cadrul unor sesiuni care au avut loc in studiourile Global Records.

Urmatorul single pe care il va lansa INNA de pe acest album se numeste chiar “Nirvana”, videoclipul acestei piese a fost filmat zilele trecute in Bucuresti. Single-ul se va lansa oficial pe 28 noiembrie pe canalul de YouTube al artistei.

Si pentru ca meriti sa fii surprins, albumul “Nirvana” va fi disponibil incepand cu 11 decembrie exclusiv in magazinele LIDL din Romania.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.