INNA a inceput dimineata in forta la Virgin Radio unde a interpretat cel mai recent single “Nirvana”. Artista i-a luat prin surprindere pe matinalii de la Virgin Radio, intr-un moment special, un takeover al cladirii.
Impreuna cu dansatorii, artista a cantat si a adus energie si buna dispozitie.

Apoi, a interpretat acelasi single “Nirvana” intr-o varianta speciala, acustica, reaggae.
“Nirvana” are peste 15 milioane de vizualizari pe YouTube si este inclusa pe albumul cu acelasi nume, lansat de artista pe 11 decembrie. Pe acest album, fanii artistei pot regasi hituri precum “Ruleta”, “Gimme Gimme”, “Nota de plata”, dar si piese noi precum “Don’t Mind”, “My Dreams”.

Pentru lansarea albumului “Nirvana”, INNA a avut parte de o petrecere surpriza chiar in Aeroportul Otopeni, la sosiri, atunci cand a aterizat dupa unul dintre concerte.
Acolo o asteptau prieteni, fani, artisti, presa, influenceri, oameni care s-au bucurat alaturi de ea de cel mai recent album, eveniment la care au ascultat in premiera toate piesele. INNA, emotionata si surprinsa, a plans si a trait intens aceste momente.

INNA a plecat in Las Vegas unde va sustine un concert pe 23 decembrie, va petrece cateva zile si in Los Angeles, iar noaptea dintre ani, o va gasi pe artista la Sibiu, unde va cant? in Piata Mare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.