The Humans lanseaza astazi “Goodbye”, piesa cu care trupa s-a calificat in semifinala concursului Eurovision 2018.
Din cei 60 de artisti calificati in semifinala concursului Eurovision 2018, piesa celor de la The Humans a incantat juriul, primind cel mai mare punctaj.
O piesa cu un puternic mesaj social, “Goodbye” este al doilea single ar trupei dupa “Indura inima”, lansat in urma cu doar cateva luni.
Traim intr-o lume grabita in care noi, oamenii, uitam sa vedem frumusetea din jurul nostru si ignoram poate cea mai importanta “obligatie” a noastra, cea de a fi fericiti. Ne luptam cu noi, cu fricile noastre si incercam sa ne ridicam singuri. “Goodbye” este un manifest in care cu siguranta se vor regasi mulri dintre cei care o asculta, este un indemn de a ne motiva unii pe altii de a nu renunta la visele noastre si de a ne oferi putere unul celuilalt fara sa tinem cont de culoarea pielii, a ochilor sau a conditiei sociale. De aceea in clip am folosit mastile albe prin care dorim sa subliniem ca, in esenta, toti suntem la fel, suntem egali in dreptul de a visa si de a aspira la teluri cat mai inalte.”(The Humans)
Un proiect muzical alcatuit din Cristina Caramarcu, Adrian Tetrade, Alin Neagoe, Alexandru Cismaru si Alex Matei, toti fiind fosti membri ai trupei Jukebox, The Humans reuneste colaboratori frecventi a unor artisti renumiti precum Compania 7, Andra, Delia sau Horia Brenciu, cunoscuti totodata si pentru colaborari cu cele mai urmarite emisiuni din tara – Vocea Romaniei, Dansez pentru tine si Cronica Carcotasilor.
The Humans este proiectul muzical in jurul caruia se desfasoara emisiunea Zaza Sing, prezentata de Liviu Varciu, Cristina fiind cea care intervine in prezentarea pieselor ce urmeaza sa fie cantate de concurentii emisiunii.
Piesa a fost compusa de Cristina Caramarcu, Alin Neagoe si Alexandru Matei, iar clipul a fost regizat de Anthony Icuagu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.