La doar 16 ani, Ana Munteanu, tanara originara din Chisinau, a cucerit o Romanie intreaga cu vocea ei impresionanta, firea puternica si candoarea de copil. Indrumata de Smiley, care i-a fost mentor in cadrul show-ului tv “Vocea Romaniei” de anul trecut, Ana Munteanu si-a adjudecat in final meritoriul premiu Vocea Romaniei 2017, fiind votata masiv de mii de telespectatori.
Tanara artista, careia arta ii curge prin vene si simtiri, a lansat deja si primul ei single, compus de HaHaHa Production – “Masti“, care vorbeste despre mastile pe care fiecare din noi le poarta in iubire, din diferite slabiciuni personale.
Pentru ca un om cu suflet de artist are intotdeauna o poveste frumoasa de spus, echipa Star Gossip Magazine a realizat un interviu in exclusivitate cu minunata Ana Munteanu.
Enjoy!

Buna, Ana, si bun venit in cadrul revistei noastre online! Cum te simti acum, dupa o lupta grea, castigata de tine, noua Voce a Romaniei?

Bine v- am gasit! Ma simt bine. Sunt tot eu, Ana Munteanu, dar care pana cand nu reusesc sa ma odihnesc si care isi ia cursul normal de eleva a unui liceu de muzica!

Cat de greu ai simtit ca a fost parcursul tau in acest show? Care a fost provocarea cea mai mare?

Nu a fost nici simplu, nici greu, dar m-am avantat ca intr-o lupta in care imi doream sa trec de fiecare data inca o etapa. Provocarea in acest concurs a fost varsta mea, caci ma vedeam intr-un fel dazavantajata. Dar pana la urma s- a dovedit ca dezavantajul meu a devenit, de fapt, un avantai.

Cum te-ai simtit sa il ai ca mentor pe Smiley? Care sunt cele mai importante lucruri pe care le-ai invatat de la el?

Imi place ca Smiley isi are locul sau bine stabilit in muzica romaneasca, ca este foarte harnic si spune de multe ori lucruri mari, pe un ton obisnuit. Pe langa toate, are si un simt bine dezvoltat in a descoperi talente. De asemenea, imi place ca a stiut cum sa-si aleaga oamenii cu care sa lucreze, ca pana la urma, sa faca lucruri atât de frumoase.

Care a fost relatia ta cu ceilalti concurenti? Ai legat prietenii? Pot exista prietenii reale in cadrul unei astfel de competitii?

Da, am fost si ramanem in continuare prieteni, multi dintre noi; comunicam, ne intalnim la concerte.

Vorbeste-ne putin despre prima ta piesa lansata, “Masti”. Ce mesaj transmite ea, cat de mult te regasesti intr-un astfel de sound si de stare?

Piesa “Masti” este un cadou de la Hahaha Production, care mi-a placut si pe care am auzit-o, am invatat-o si lansat-o intr-o singura noapte. Este de la niste autori tineri, plini de viata si optimism si ne indeamna sa fim noi insine, atat in viata de zi cu zi, cat si in dragoste, sa fim sinceri si sa nu ne temem sa spunem ceea ce simtim!

Care era viata ta in Chisinau de dinainte de Vocea Romaniei?Ce simti ca s-a schimbat acum?

Viata mea de pana acum nu se deosebea prea mult de cea de acum. Doar ca… trofeul Vocea Romaniei este ceva cu totul deosebit, este un vis al fiecarui cantaret, devenit realitate pentru mine. El m-a scos dintr-o anumita zona de confort, de liniste si mi-a pus in fata noi sarcini, in fata unei noi provoc?ri, care presupune o munca continua.

Ce stare iti da sa fii recunoscuta pe strada de sutele de admiratori? Percepi si o anume responsabilitate fata de publicul care te-a sustinut la Vocea?

Sunt placut surprinsa cand sunt recunoscuta pe strada, doar ca din aceasta cauza, nu reusesc sa tin pasul cu programul de zi cu zi, caci trebuie sa vorbesc cate putin cu cei care ma recunosc, sa le multumesc, sa facem cate o poza. Multumesc tuturor celor care ma sustin si voi incerca sa nu-i dezamagesc.

Cum este Ana Munteanu, copilul minune de dincolo de scena? Ce te face fericita?

Nu sunt un copil – minune! Sunt un copil intre ceilalti copii ai parintilor mei, cu responsabilitati obisnuite – sa merg la scoala, sa invat bine, sa imi respect obligatiunile fata de familie, scoala, prieteni. Imi place ca intotdeauna gasesc intelegere la ai mei, la profesori si colegi. Si stiu bine un lucru – daca muncesti cinstit si cu daruire, orice s-ar intampla, sufletul tau ramane linistit si impacat. Sunt fericita cand pot face si eu pe cineva fericit.

Ce urmeaza pentru tine pe viitor? Vei incepe sa concertezi si in Romania? Ai de gand sa te muti aici sau te vei intoarce si vei ramane in Republica Moldova?

Pentru moment, stiu sigur ca voi finaliza anul de studii la Liceul de muzica Ciprian Porumbescu. Concomitent, voi participa la concerte atat in Romania, cat si in Moldova. Urmatorii pasi se vor contura mai bine pe parcurs.

In afara de echipa HaHaHa Production, ce artisti din Romania admiri cel mai mult si cu cine ti-ai dori o colaborare?

Admir multi arti?ti din România si cu multi dintre ei mi-a? dori sa am o colaborare… un exemplu ar fi Andra, Feli. Sper ca intr-o zi acest lucru sa se întâmple si sa cantam impreuna!

Ce mesaj doresti sa transmit tuturor admiratorilor tai si cititorilor Star Gossip Magazine?

In primul rand, vreau sa le multumesc admiratorilor, oamenilor care ma sus?in si cititorilor Star Gossip ca ma accepta si ma plac asa cum sant, iar eu la randul meu ma voi stradui sa cant pentru ei cu aceeasi dragoste si sinceritate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.