Anul 2018 a inceput in forta pentru Alexandra Stan, care a lucrat intens in studio, finalizand cel de-al patrulea album, iar acum lanseaza single-ul“MAMI”.
Numele noii piese da si titlul albumului omonim, care va fi lansat in curand in Japonia, urmand ca mai apoi sa apara si international.
In noul videoclip, Alexandra Stan reprezint? femeia latina, iubitoare si senzuala, surprinsa in bucatarie in timp ce gateste, iar mintea ii zboara la “papi”, care o face sa viseze cu ochii deschisi.
Cu toate ca videoclipul piesei a fost filmat in Romania, sub regia lui Bogdan Paun si a directorului de fotografie Alexandru Muresan, inspiratia acestuia a fost una mexicana, cu multa culoare, miscari senzuale si o atmosfera latino.
Sunt “Mami”, sunt iubitoare, ma simt mama tuturor baietilor in cautare de atentie si dragoste, ma simt implinita si fericita cu feminitatea mea”, a declarat Alexandra Stan.
Pentru piesa “MAMI”, artista a lucrat cu producatori din Los Angeles, precum Simon Says, iar muzica si versurile sunt compuse de Alexandra Stan impreuna cu Katie DiCicco.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.