Sean Paul – legenda dancehall si castigatorul unui premiu Grammy, alaturi de cunoscutul David Guetta, lanseaza videoclipul single-ului „Mad Love”, ft. Becky G.
Clipul este filmat intr-o locatie superba din Miami si este regizat de catre Sarah McColgan, cea care s-a ocupat in trecut si de videoclipul surprinzator al „Dirty Sexy Money”, de la David Guetta, Afrojack & Charli XCX.

Single-ul „Mad Love” este este o colaborare cu senzatia latino-americana, Becky G, care a cunoscut un succes colosal cu hit-ul sau, „Mayores”, ce a devenit una dintre cele mai ascultate piese din 2017, cu peste un miliard de vizualizari pe YouTube.

Sean Paul a primit de curand o distinctie din partea Recording Industry Association of America (RIAA), pentru vanzari de peste 26 de milioane de discuri. Sean a devenit un reper in crearea marilor hit-uri din ultimii doi ani: „Body”, featuring Migos, „No Lie”, o colaborare cu Dua Lipa, „Rockabye”, care a stat timp de noua saptamani in topurile din U.K. si, bineinteles, „Cheap Thrills”, alaturi de Sia, piesa ce a fost nominalizata la Grammy si a ajuns #1 in topul Billboard. Sean Paul este, in mod incontestabil, una dintre cele mai usor recognoscibile voci din industria muzicala internationala.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.