Paula Seling este, fara indoiala, una din cele mai bune voci, pe care tara noastra o are, dar si o artista complexa, care reuseste sa cucereasca, prin talentul vocal unic, publicul de orice gen.
Si cum ii place sa-si surprinda, mereu, ascultatorii, aceasta lanseaza piesa “Ridica-te”, insotita de un videoclip desprins din vietile tuturor. Mesajul melodiei este unul emotionant, cu versuri menite sa ne motiveze in a ne mai da o sansa si sa avem incredere ca avem puterea de a ne realiza visele, chiar in momentele in care credem ca nu mai exista.
Versurile single-ului au fost scrise de Paula Seling, de orchestratie s-a ocupat Alex Pelin (Epiq Records), iar filmarile clipului au avut loc in Chisinau, in regia celor de la CIOfilm, marcand astfel cea de-a doua colaborare a artistei cu echipa din Republica Moldova.
Cu aceasta ocazie, Paula si-a anuntat si lansarea site-ului oficial – www.paulaseling.ro, unde se vor regasi informatii noi, dar si toate materialele muzicale din cariera ei.
Cu bucurie va prezint clipul piesei “Ridica-te!”. Am scris cantecul cu gândul la toti cei ce au nevoie de un cuvant in plus pentru a-i ajuta sa treaca peste greutati. Unii pot sa isi spuna singuri aceste lucruri. Nu judeca, nu ai de unde sa stii daca, sub un zambet, nu se ascund greutati pe care omul le poarta in tacere.
Trebuie sa mergi mai departe. Gandeste-te la copilul din tine, cel care visa la un viitor glorios, acel copil care, daca ar fi langa tine, asta ti-ar spune: lupta pentru visurile mele.
Multumesc Alex Pelin si Epiq Records pentru orchestratie, Ciofilm pentru ideea magica si realizarea clipului , tuturor actorilor din clip, sunteti adevarata inspiratie, lui Florin Sorasan pentru mix, Rodicai Puca pentru hainute, Forever21.
Multumesc, Radu Bucura, ca e?ti asa cum esti, ca ma ajuti, ca ma inspiri, ca imi dai încredere.
Sper sa va placa. Daca da, nu uitati sa-l aratati tuturor celor care conteaza pentru voi, celor care au nevoie de aceste cuvinte! Share! In TINE sta puterea sa muti mun?ii!
“, spune Paula.

/center>

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.