INNA este un artist iubit si apreciat la nivel international, mai ales in Mexic, unde fiecare concert este o noua intalnire cu fanii care o sustin si ii asculta muzica.
INNA a sustinut doua concerte in Mexic in luna martie. Primul show a fost in Mexico City ca invitat special la show-ul celor de la Dimitri Vegas si Like Mike, unii dintre cei mai cunoscuti DJ ai momentului. Cel de-al doilea show a fost in San Luis Potosi, unde artista a cantat in fata a 10 000 de fani.

Intre cele doua concerte, artista a stat la Los Angeles unde a participat la sesiuni de compozitie pentru urmatorul album pe care il va lansa anul acesta, compus integral de ea, in limba spaniola.
INNA este pe coperta celui mai recent num?r al revistei ELLE, o sedinta foto care a avut loc la Milano, cu tinute exclusiv Tommy Hilfiger.

De altfel, artista a fost invitata speciala a show-ului Tommy Hilfiger de la Milano Fashion Week unde l-a cunoscut pe designer personal si i-a pus si cateva intrebari. La final, Tommy Hilfiger i-a spus ca o vede urmatoarea Selena Gomez, ceea ce nu poate fi decat un compliment, avand in vedere ca este unul dintre cei mai mari artisti ai lumii, dar si numarul 1 pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.