Dupa succesul Trilogiei ‘Iubiri secrete’ si al albumului „Despre el”, Irina Rimes deschide „Trilogia II” cu piesa „Beau”.
Am promis ca voi scrie despre un capitol nou al vietii mele dar nu cred ca m-am detasat de cel vechi. Piesele acestea sunt ramasite din trairi vechi care s-au conturat abia acum. Fiecare piesa e diferita, descopera trei parti ale mele .. una dintre ele abia acum o voi arata, in cea de-a treia piesa. Va invit sa asculta?i a doua trilogie care incepe cu “Beau”.
Proiectul beneficiaza de o productie video aparte in care cele trei videoclipuri, impreuna cu un intro si un outro ce contin cheia intregii povesti, formeaza un scurt metraj cinematic.
„Trilogia II” evoca lupta continua, dar uneori in van dintre individ si soarta. Irina este pusa fata in fata cu variante alternative ale realitatii, concluzia povestilor fiind insa de fiecare data aceeasi, indiferent de drumul ales pe parcurs. In cadrele din Intro-ul Trilogiei, o putem observa pe Irina aflata fata in fata cu trei usi albe, pe un platou de televiziune. Prezentatorul o indeamna pe artista sa aleaga una dintre usi, respectiv una dintre variantele realitatii sale. Astazi, cu ocazia lansarii single-ului ’Beau’, o vom vedea pe Irina patrunzand prin prima usa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.