Carla’s Dreams revin cu o noua piesa care se numeste “Poetic si murdar”, compusa de artisti si produsa de Alex Cotoi.
Videoclipul piesei “Poetic si murdar” a fost filmat in Chisinau, in regia lui Roman Burlaca si DoP George Secrieru, echipa de la BR Films cu care Carla’s Dreams lucreaza pentru toate piesele lor.
Aceasta piesa este dedicata celor care au avut norocul sau nefericirea de a fi “murdariti” de viata, de lume, cu noroi, cu har. Poeti, invizibili adesea, care se nasc, traiesc, mor printre si alaturi de noi. Acei “poeti” care simt viata, acei rebeli care vad altfel, acei “vecini” care nasc fraze zburatoare. Acei oameni care fac mereu pasul riscant dar adevarat pentru ei. Acei oameni care se dizolva in ura si neintelegerea altora adesea. Prea des. Desi sunt aproape intotdeauna cei mai indragostiti de lume, de viata”, au spus Carla’s Dreams.

A mai ramas doar o luna pana la cel de-al treilea concert consecutiv pe care Carla’s Dreams il vor sustine la Arenele Romane din Bucuresti: “Monomaniac” pe 5 mai de la ora 19:00, un eveniment Best Live si Global Records.
Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay, pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile.
Biletele au urmatoarele preturi:

– presale 1 pana pe 15 aprilie: 209 lei Cat A, 159 lei Cat B, 89 lei cat C

– presale 2 pana pe 5 mai: 219 lei Cat A, 169 lei Cat B, 99 lei cat C

– in ziua concertului: 229 lei Cat A, 179 lei cat B, 100 lei cat C

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.