Peste 60 de milioane de oameni din toata lumea s-au indragostit de povestea si de muzica din “Mamma Mia!”. Voulez Vous, S.O.S, Take a Chance on Me, Dancing Queen si multe alte hituri pe care le stiti si le indragiti fac din acest musical-fenomen o sarbatoare a iubirii, a familiei si a prieteniei.
Spectacolul „Mamma Mia!“, care a fost pus in scena pana acum in peste 50 de tari, pe 6 continente si a fost tradus in 22 de limbi, va fi lansat si in Romania pe 24 mai, la Sala Palatului din Bucuresti, marcand o premiera a genului in tara noastra, fiind primul musical de Broadway produs in Romania, 100% independent. Doua reprezentantii sunt programate pentru 25 si 26 mai la Sala Palatului.
Din distributie fac parte: Loredana Groza si Mirela Vaida ( Donna), Ana Munteanu si Bianca Purcarea (Sophia) Horia Brenciu si Ernest Fazakas (Harry Bright) Aurelian Temisan, Cornel Ilie si Ciprian Teodorescu (Sam Carmichael) Adrian Nour (Bill Austin).
„Mamma Mia!“, musicalul pe melodiile ABBA, care a cucerit intreaga lume si care a fost urmarit de 60 de milioane de oameni din 50 de tari, prezinta povestea lui Sophie, o tanara aflata in ajunul nuntii, care isi dore?te sa-si cunoasc? tatal natural si sa fie condusa de acesta la altar. Dar se confrunta cu trei posibile variante! Asa ca decide sa-i invite pe micuta insula greceasca pe toti cei trei barbati din trecutul romantic al mamei sale, fara a le dezvalui motivul. Lucrurile vor lua intorsaturi complet neasteptate, care vor crea multe momente amuzante. In România, musicalul „MAMMA MIA!” va fi o co-productie sloveno-romana, a companiei Prospot Doo impreuna cu un grup de producatori reuniti de catre compania Atelier Promotion, in colaborare cu WonderTheatre.
Incepand cu 7 aprilie, biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.