„Numb Again”, piesa pe care Radu & White Lynx o lanseaza astazi, spune povestea unei iubiri, cu toate momentele fericite si cu cele puternic incarcate emotional, care duc la destramarea dragostei.
Am scris piesa asta intr-o seara linistita, acasa cu chitara, chiar inainte de o sesiune de compozitie la studio. I-am prezentat apoi lui White Lynx piesa, dupa care am inceput sa o construim impreuna”, declara Radu, spunand ca s-a simtit inspirat pentru ca piesa este despre o experienta personala. „Am scris-o rezonand cu momentele furtunoase, dar si cu cele senine, care intr-o relatie de iubire se manifesta continuu, precum un joc nesfarsit. “Ea” imi aduce bucurie, insa tot “ea” este cea care mi-o ia dupa”, incheie artistul.
Clipul „Numb Again” a fost conceput impreuna cu echipa de la Chromatic Films si cu White Lynx si a fost filmat in Brasov.
Pana acum, White Lynx a mai lansat la Global Records piesa „Mysterios Thing”, in colaborare cu Emberlyon, „Let It Be” tot cu Emberlyon ?i Radu, dar si “Feel My Love” cu Radu si Ivana.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.