Online-ul capata tot mai multa amploare, iar comunitatea instagrammerilor din Romania se contureaza din ce in ce mai puternic, aliniindu-se unui fenomen mondial, cu evenimente specifice, precum Instameet-urile si, mai nou, Instafestival. Dumbrava Vlasiei devine locul de desfasurare al primului #Instafestival dedicat comunitatii de instagrammeri de la noi, care va avea loc sambata, 21 aprilie. Peste 200 de creatori de continut se vor reuni in Dumbrava in primul festival dedicat lor, o premiera pentru care inscrierile s-au epuizat in mai putin de 48 de ore de la data anuntarii evenimentului.

Dumbrava Vlasiei a pregatit si un concurs dedicat instagrammerilor prezenti la eveniment, astfel ca va premia creativitatea transpusa in fotografiile lor cu un premiu potrivit cu pasiunea lor: un iPhone X. Pe durata festivalului sau dupa incheierea acestuia, dar nu mai tarziu de ora 23.59 a zilei de 21 aprilie, participantii sunt invitati sa posteze pe contul lor de Instagram imaginea cu locul preferat din Dumbrava Vlasiei.

Inca de la inceput, proiectul Dumbrava Vlasiei s-a conturat privind spre viitor si cu un pas inaintea practicilor obisnuite. Tocmai de aceea, am fost deschisi propunerii de a primi in Dumbrava comunitatea de instagrammeri din Romania, in primul eveniment de acest gen de la noi. Apreciem creativitatea din toate domeniile, credem in ideea de comunitate si, in plus, suntem de parere ca noile generatii de artisti – fie ca sunt in design, arhitectura, fotografie – trebuie sustinute. Am ales sa premiem in cadrul #Instafestivalului fotografia cea mai creativa care va surprinde detaliile Dumbravei si, mai mult, sa o expunem intr-una dintre casele noastre”, a explicat Horia Balan, Project Director Dumbrava Vlasiei.

La randul sau, Adrian Dan, initiatorul acestui eveniment, completeaza: „Cu totii ne dorim mai mult timp pentru noi, pentru pasiunile noastre, pentru experiente noi si ne bucuram sa impartasim aceste clipe si in mediul online. Creatorii de continut vin cu un nou vibe si o atitudine pozitiva care ne demonstreaza ca avem toate motivele sa fim mai activi si mai implicati in comunitatile din care facem parte. Acest #Instafestival este si un semn de recunostinta, daca vreti, atat din partea partenerilor, cat si din partea intregii comunitati pentru pasiunea pe care au dezvoltat-o si felul in care reusesc sa ne incante si sa ne motiveze sa apreciem mai mult unele momente din viata noastra.”

Evenimentul va incepe cu un instawalk in Bucuresti (ora 13:00), pe Calea Victoriei, si va continua la Dumbrava Vlasiei (ora 14:00), acolo unde participantii se vor bucura de concerte acustice sustinute de Giulia, Jean F. Gavrila si Delia Rus. Atmosfera va fi intretinuta si de un DJ, Gabriel DT. Accesul la Instafestival se face in urma confirmarii primite pe e-mail dupa efectuarea înscrierii si doar in baza bratarii primite de la echipa de organizare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.