Dupa marea premiera din 24 mai si o serie de spectacole in Bucuresti, la Sala Palatului, musicalul „MAMMA MIA!” va duce si in tara una dintre cele mai asteptate povesti ale verii, pe versurile trupei ABBA.
Premiera show-ului in tara va avea loc pe 1 iunie, la Sala Polivalenta din Cluj, unde „Mamma Mia!”, musicalul care a cucerit intreaga lume si care a fost urmarit de 60 de milioane de oameni din 50 de tari, va spune o frumoasa poveste despre iubire, relatii, prietenie. Personajele vor fi intruchipate de unii dintre cei mai indragiti artisti romani, intr-o productie de amploare, prima de pe Broadway produs 100% independent, in Romania!

Musicalul „MAMMA MIA!” a fost lansat in 1999 la Londra, in West End si apoi in Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson si producatoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirandu-se din cantecele compuse de Benny Anderson si Bjorn Ulvaeus, fosti membri ai formatiei ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia”. Musicalul a intrecut productiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music”, „The King and I” si pana la „Damn yankees”, cu 1.500 de reprezentatii. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway si al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentatii. In orice zi au loc cel putin 7 show-uri „MAMMA MIA!”, in jurul lumii. Datorita succesului inregistrat, povestea a fost adaptata pentru marele ecran in 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth si Stellan Skarsgård in rolurile principale.

Biletele vor fi disponibile de astazi, 19 aprilie, pe mammamiathemusical.ro, pe iabilet.ro si, in curand, si la casa de bilete a Salii Polivalente din Cluj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.