Horia Brenciu, care il va interpreta pe Harry Bright, unul dintre posibilii tati ai Sophiei in musicalul „Mamma Mia!”, este in pline repetitii si asteapta cu nerabdare premiera din 24 mai, de la Sala Palatului din Bucuresti.
Acest rol, in primul musical de Broadway produs in Romania 100% independent, este cu atat mai special pentru Horia, cu cat Harry ii aduce artistului o premiera in cei 25 de ani de cariera, pe care ii implineste in acest an.
Mamma Mia! este primul meu musical, prima mea experienta de acest gen si cred ca nu puteam sa beneficiez de o provocare artistica mai buna pentru aniversarea mea de anul acesta. Mi se pare ca in toti cei 25 ani de cand am aparut in viata publica, m-am pregatit pentru musical. Am facut de toate, dar nu asta!”, spune Horia, incantat. Mare iubitor al acestui gen de spectacol, el declara ca, de cate ori pleaca in strainatate, merge sa vada si musicaluri si, de asemenea, nu le-a ratat nici pe cele puse in scena aici.
Ca spectator, am vazut toate celelalte spectacole de gen puse pe scenele bucurestene: Chicago, Romeo si Julieta, Fantoma de la Opera, My Fair Lady… Acum mi s-a oferit sansa sa fiu distribuit in Mamma Mia!, cea mai vestita dintre ele si totodata prima productie privata de gen. Deci, dupa ce v-am povestit toate aceste lucruri, veti intelege pe deplin exclamatia mea, cand am aflat ca am luat castingul: “Mamma Mia!”, incheie artistul.
In „Mamma Mia!”, musicalul care a cucerit intreaga lume si care a fost urmarit de 60 de milioane de oameni din 50 de tari, personajele spun o frumoasa poveste despre iubire, relatii, prietenie, pe versurile melodiilor trupei ABBA, care va impresiona si publicul roman datorita distributiei si a productiei de amploare. Povestea solara si amuzanta scrisa de Catherine Johnson este imaginata in paradisul unei insule grecesti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.