Stefan Banica lanseaza single-ul & videoclipul „Sa zbor”, una dintre cele mai frumoase si emotionante piese de dragoste, ce se regaseste pe albumul „Picat din Luna”, material discografic aparut pe piata in toamna anului trecut. Muzica si versurile cantecului „Sa zbor” ii apartin lui Stefan Banica. De asemenea, Stefan Banica este compozitorul si producatorul intregului album “Picat din Luna”.
Cand am compus piesa, am avut un sentiment de eliberare din mintea mea si de aceea am intitulat-o . E o balada despre doua suflete-pereche, care nu au nevoie de spatiu sau timp ca sa se intalneasca. Ele sunt impreuna in fiecare viata pe care o traiesc. Sper sa va faca placere sa ascultati acest cantec”, declara Stefan Banica.
Piesa „Sa zbor” a fost inclusa pe albumul „Picat din Luna”.
“Picat din Luna” este al 16-lea album de autor din cariera impresionanta a lui Stefan Banica si surprinde printr-un cumul de emotii, printr-o varietate de stari si trairi. Pe album pot fi descoperite cantece de facturi diferite: de la rock’n’roll si balade pop-rock, pana la piese pline de umor sau ritmuri de vals si bossa nova.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.