Cornel Ilie, care il va interpreta, alaturi de Aurelian Temisan si Ciprian Teodorescu pe Sam, in musicalul „MAMMA MIA!” se pregateste intens la repetitii sa devina unul dintre posibilii tati ai Sophiei. Dupa cum spune chiar el, acest proiect ii aduce foarte multe premiere.

Aproape totul este nou pentru mine, cu ocazia acestui proiect, mai ales faptul ca trebuie sa aduni la un loc bucuria de a canta, emotia de a juca, energia de a dansa si, toate astea, ca fiind altcineva decat sunt eu. Aici nu sunt Cornel Ilie, sunt Sam Carmichael, unul dintre cei trei posibili tati ai Sophiei. Lucrul cu o echipa foarte generoasa si cu mare pofta de a face fata provocarii de a pune in scena cea mai mare productie a unui musical in Romania este foarte revigorant, foarte motivant pentru tot ce urmeaza”, declara Cornel incantat.

Solistul trupei VUNK marturiseste ca, dintre toate aspectele care tin de sincronizarea pe muzica, pe dans, pe replici, cel mai tare il solicita dansul. „Eu, pana acum, nu am dansat decat la balurile din liceu si doar blues-uri:) Asa ca aceasta este cea mai mare lectie pentru mine. Este o premiera care asteptam sa mi se intample odata si odata, iar acum este contextul cel mai potrivit dintre toate ocaziile pe care le-am avut pana acum. „MAMMA MIA!” ma invata sa dansez 🙂”, spune artistul. Dupa atatea repetitii a inceput chiar sa ii placa sa danseze si se surprinde gandindu-se la pasi si la coregrafie si in alte locuri decat la sala.

„MAMMA MIA!” va avea premiera pe 24 mai la Sala Palatului, iar biletele sunt disponibile pe mammamiathemusical.ro si pe iabilet.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.