Ava Max, noua revelatie in muzica de peste Ocean, lanseaza in Romania piesa ”My Way”, produsa de Atlantic Records. Tanara interpreta pop, care lucreaza cu celebrul producator muzical din Statele Unite, Cirkut (cel care a produs hiturile internationale “Starboy” de la The Weeknd si “Wrecking Ball” a lui Miley Cyrus), lanseaza acum si in Romania single-ul sau de debut, ”My Way”.
Aveam nevoie de o piesa care sa nu ma lase sa uit cine sunt si ce-mi doresc, o piesa care sa-mi reaminteasca faptul ca vocea interioara e mai importanta si mai puternica decat ceea ce vine din exterior. Exact asta face aceasta melodie si este cu atat mai importanta pentru mine cu cat este si single-ul meu de debut. E o melodie care anunta ca voi face lucrurile in stilul meu”, a marturisit artista.
Dupa colaborarea cu producatorul american Le Youth pentru hit-ul ”Clap Your Hands”, piesa ”My Way” confirma faptul ca Ava Max este una dintre cele mai apreciate si talentate cantautoare ale pop-ului modern. Vocea sa speciala s-a facut remarcata in vara anului trecut, cand a fost lansata piesa ”Clap Your Hands” pe celebra platforma Billboard, piesa care are aproape 1,5 milioane de vizualizari pe YouTube.
Ava Max este considerata in acest moment una dintre revelatiile muzicii pop din Statele Unite nu numai datorita vocii sale puternice, ci si datorita talentului sau de compozitor dublat de aparitii cu atitudine. Fiica unor imigranti albanezi, Ava Max s-a nascut in Wisconsin, dar a copilarit in Virginia, acolo unde a uimit publicul cu vocea sa inainte chiar sa intre la liceu. A stiut de mic copil ca locul ei este pe scena, iar talentul l-a mostenit de la mama sa, cantareata de opera. Dupa numeroase competitii muzicale la care a participat, Ava s-a stabilit in Los Angeles pentru a se concentra pe cariera sa muzicala.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.