The Humans au avut a doua sesiune de repetitii pentru semifinala concursului Eurovision vineri, pe 4 mai. Artistii sunt multumiti de modificarile aduse show-ului, realizate la cerinta lor dupa prima tura de repetitii.
Suntem foarte multumiti ca am reglat toate detaliile spectacolului. Luminile, cadrele si sunetul sunt asa cum ne-am dorit si asteptam cu nerabdare sa ne urmariti in a doua semifinala”, au declarat The Humans la sfarsitul repetitiilor de la Altice Arena.
Solista, Cristina Caramarcu, a declarat ca vom avea o surpriza in ziua concursului. „La 100 de ani de la Marea Unire, vom celebra Centenarul chiar pe scena Eurovision, intr-un mod cu totul special. Nu va spun mai multe acum, dar veti afla joi, in direct, la TVR 1”.
A doua repetitie a mers struna, lipsita de emotii, iar reprezentantii nostri au fost vizibil mai relaxati, in special datorita faptului ca la prima editie au reusit sa impresioneze jurnalistii si organizatorii. The Humans au facut si un tur al orasului Lisabona, au facut poze cu fanii si au vizitat Manastirea Jeronimos, unde se afla mormantul lui Vasco da Gama.
Puteti urmari cum a decurs al doilea set de repetitii al trupei The Humans la TVR 1, TVR HD si TVR International, de luni pana duminica, de la ora 20.50 (in zilele de concurs, de la 21.30), cat si online, pe TVR+ si pe canalul oficial de YouTube al TVR. De asemenea, stirile TVR vor difuza reportaje si transmisiuni in direct.
The Humans vor canta in a doua semifinala Eurovision, pe 10 mai, unde vor avea nevoie de voturile romanilor din strainatate, care vor conta in proportie de 50%, iar restul de 50% vor fi decizia juriului. Marea finala are loc pe 12 mai, iar ambele semifinale pot fi urmarite in direct si in exclusivitate pe TVR 1, TVR HD si TVR+, de la ora 22.00.
Toti participantii vor fi jurizati de Nicu Patoi, Anca Lupes, Alexandra Cepraga, Gabriel Cotabita si Mihai Alexandru, membrii de anul acesta ai juriului Eurovision.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.