Luis Fonsi, creatorul hitului viral “Despacito” vine in Romania. Artistul a confirmat participarea la festivalul “El Carrusel”, unde va urca pe aceeasi scena cu Maluma. Festivalul debuteaza pe 30 iunie la Romexpo si se desfasoara pe parcursul a doua zile.
Luis Fonsi, pe numele sau complet Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero este un artist din Puerto Rico, in varsta de 40 de ani si creatorul hitului “Despacito”. Melodia avea cel mai vizionat clip din lume inca din vara lui 2017. A primit un boost de popularitate in SUA in primavara anului trecut, cand Justin Bieber aparea pe un remix al piesei. Co-creatorii viralului, Fonsi si Daddy Yankee au primit 4 premii Latin Grammy pentru aceasta creatie.
In acest moment “Despacito” are 5.1 miliarde de vizualizari pe YouTube. Versiunea cu Justin Bieber a sarit de 622 de milioane de vizualizari.
Festivalul El Carrusel ii aduce pe scena si pe Maluma, Andra, Fly Project, Mandinga, DJ Robin Schulz si Ricky B. Este cel mai mare eveniment axat pe muzica latino-americana gazduit in Capitala. Luis Fonsi este cea mai noua aparitie surpriza la Festivalul El Carrusel. Artistul lansa în luna noiembrie a anului trecut piesa “Echame la Culpa”, colaborare cu Demi Lovato, care a ajuns in topurile 10 din tari ca Belgia, Germania, Ungaria, Italia, Polonia sau Suedia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.