Dupa o introspectie a celor mai profunde traume emotionale nascute din vinovatie si diversele masti ale fricii, noul roman al scriitoarei Camelia Cavadia abordeaza o lume noua, aceea a copiilor disparuti.

Al treilea roman al Cameliei Cavadia care a fost lansat la Editura Trei, aduce in prim-plan o realitate cumplita, vazuta atat prin ochii inocenti ai copiilor fortati sa se confrunte cu o lume abuziva si nedreapta, cat si prin lentila uneori atat de deformata a privitorului. Asa cum si-a obisnuit cititorii, Camelia Cavadia sondeaza in sufletele personajelor, coborand in cele mai adanci strafunduri ale Infernului, acolo unde se da cea mai apriga lupta dintre Bine si Rau, dreptate si nedreptate. Ingeri fara vina, copiii ajunsi in Purgatoriu pot fi salvati prin Bunatate sau pot fi lasati sa alunece pentru totdeauna in Infern. E omenirea capabila sa le stopeze caderea sau se multumeste sa-i priveasca nepasatoare de pe margine?

„Am scris aceasta carte pentru ca ma impresioneaza vulnerabilitatea copiilor, pentru ca uit greu un chip trist, pentru ca nu pot sa nu ma-ntreb unde dorm, ce mananca, ce vieti au copiii strazii, dar mai ales care este povestea care i-a adus acolo. Am scris-o si pentru ca sunt mama. Si mi-e imposibil sa gandesc ce-as face si cum as reusi sa supravietuiesc daca s-ar intampla vreodata ceva rau copilului meu”, spune Camelia Cavadia.

Cartea va fi disponibila la standul Editurii Trei din cadrul Salonului International de Carte Bookfest, care se va desfasura in perioada 30 mai – 3 iunie, in Pavilion B2 – Romexpo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.