Dupa ce a lansat de curand “Tango”, un videoclip colorat, cu coregrafie, multi dansatori, ANTONIA revine cu un nou single, tot in limba engleza, care se numeste „Hotel Lounge”, cu un sound aparte si o imagine extrem de sexy a artistei.
Piesa a fost compusa si produsa de Marco&Seba, producatorii celor mai mari hituri ale INNEI, David Ciente (Lariss – „Dale Papi”, INNA – „Ruleta”, „Gimme Gimme”) si de PJ, o tanara compozitoare din Los Angeles care a colaborat cu Chris Brown, Usher, Wiz Khalifa, Nicki Minaj.

Filmarile videoclipului au avut loc la One Herastrau Park, in Bucuresti, productia video a fost facuta de Loops Production, regie si DoP NGM Creative (Bogdan Paun si Alexandru Muresan), cu care artista este la prima colaborare. Special guest in acest videoclip este Alex Velea, iubitul Antoniei. Coregrafia a fost conceputa de Andrei Minea.

Hotel Lounge are un vibe sexy, dar si fresh in acelasi timp, piesa este facuta de o echipa de producatori si compozitori talentati ca Marco&Seba, David Ciente si PJ. Este un fel de alter ego, partea mea sexy, de femeie implinita, matura”, a declarat artista.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.