Mult asteptatul musical „MAMMA MIA!” a fost primit in Romania cu multa emotie de catre publicul nerabdator sa retraiasca nostalgia si frenezia pe care o aduce cu sine muzica celebrei trupe ABBA si sa se bucure totodata de spectacolul pus in scena de cei mai iubiti artisti romani. Cu sala arhiplina, in aplauzele si ovatiile tuturor celor prezenti, Loredana, Ana Munteanu, Anca Turcasiu, Ecaterina Ladin, Aurelian Temisan, Horia Brenciu, Adrian Nour, Sebastian Seredinschi au oferit un adevarat regal de muzica si actorie, care a incantat peste masura publicul prezent. Momentul de karaoke de la finalul show-ului a dat sansa publicului de a canta alaturi de artisti si de a se simti parte a acestui spectacol plin de emotie, bucurie, muzica, dans si culoare.

Star Gossip Magazine a realizat pe aceasta cale un scurt interviu cu tanarul si talentatul Sebastian Seredinschi, interpretul lui Sky:

Ce a insemnat pentru tine experienta Mamma Mia?

Pe langa faptul ca am cunoscut oameni geniali care mi-au oferit oportunitatea sa vad alte perspective ale vietii, „MAMMA MAI!” m-a disciplinat si m-a invatat ca timpul este pretios si trebuie folosit eficient.

Care a fost cea mai crazy intamplare de la repetitii?

Cea mai iesita din comun intamplare a fost la repetitiile de actorie. Trebuia sa facem un exercitiu prin care treceam rapid de la starea de fericire la starea de furie. In momentul in care a trebuit sa exprim furia, am spart un perete din greseala 😀 Din fericire, nimeni nu s-a suparat.

Ce piesa apartinand trupei ABBA te defineste cel mai bine?

Repetand excesiv pentru show-ul „MAMMA MIA!”, inevitabil mi-a placut foarte mult piesa „Knowing You, Knowing Me”. Nu ma defineste in totalitate, tocmai de aceea m-am apucat sa imi scriu singur piesele, insa imi place foarte mult ca linie melodica si mesaj.

De ce sa vina lumea sa vada acest spectacol?

„MAMMA MIA!” este un show imens si complex din multe puncte de vedere, dar va dau cateva detalii care ar putea sa va mareasca apetitul pentru acest spectacol: 120 metri patrati de led care va plasa intregul spectacol intr-o alta lume, o echipa de balet extraordinara, care impreuna cu actorii si solistii bine pregatiti vor raspandi energie in toata sala, band live care o sa incante urechile. Pe scurt: un deliciu senzorial!

Sala Palatului a gazduit joi, 24 mai, una dintre cele mai mari productii din Romania, spectacolul „MAMMA MIA!”, primul musical de Broadway produs aici, 100% independent.

Urmarit de 60 de milioane de oameni din 50 de tari, „MAMMA MIA!” le-a oferit celor peste 4000 de spectatori prezenti in prima seara a premierei un adevarat show, in care Loredana (Donna), Ana Munteanu (Sophie), Anca Turcasiu (Tanya), Ecaterina Ladin (Rosie), Aurelian Temisan (Sam), Horia Brenciu (Harry), Adrian Nour (Bill), Sebastian Seredinschi (Sky) alaturi de Bogdan Boanta, Erik Bubui, Lilian Caraus, Tatian Gavrila, Andra Gheorghe, Valentina Hainarosie, Flavia Mihasan, Marius Moldovan, Svetlana Neagu, Roxana Niculae, Izabela Olariu, Vladimir Palamarciuc, Bianca Patriche, Dan Rima, Alexandru Sandulescu, Irina Strungareanu, Florin Tanase, Silvia Uceanu au imbinat dansul cu actoria si cu performanta muzicala pe versurile a 23 de piese ale trupei ABBA, traduse si adaptate de Ernest Fazekas in limba romana.

Cei prezenti in prima seara, dar si cei care vor urmari „MAMMA MIA!” si pe 25, 26, 27 mai la Sala Palatului din Bucuresti si pe 1 iunie la Sala Polivalenta din Cluj, vor admira, pe langa performanta artistilor si a dansatorilor peste 200 de costume create special pentru acest spectacol. Cele 17 numere coregrafice si intreaga poveste s-au desfasurat intr-un décor senzational, care a reprodus intru totul frumusetea insulei grecesti.

Intreaga echipa a beneficiat de training cu Mary Hammond, vocal coach, cu o vasta experienta in domeniul artistic si cu un portofoliu in care a adaugat, de-a lungul timpului, colaborari cu cei mai mari muzicieni si actori ai lumii, care au venit special in Romania pentru a lucra cu artistii romani din distributia musicalului „MAMMA MIA!”. In plus, spectacolul a beneficiat, in zona tehnica, de experienta lui Andrew Johnson, sound designer, cu o experienta vasta a musicalurilor internationale, fiind recompensat cu Broadway World Fans Choice Award pentru „Best Sound Design” in spectacolul „The Play That Goes Wrong”. El si echipa sa au venit special din Londra pentru „MAMMA MIA!”, asigurand pe toata durata spectacolelor din Bucuresti o sonorizare de Broadway, ceea ce reprezinta o alta premiera in Romania.

In plus, seara de 24 mai i-a adus Anei Munteanu, interpreta Sophiei, cel mai frumos cadou la aniversarea celor 17 ani, pe scena Salii Palatului, iar Horia Brenciu, interpretul lui Harry este un tata foarte mandru pentru ca tot in aceasta zi, fiica lui, Andreea, a implinit 27 de ani.

Dupa premiera de joi seara, „MAMMA MIA!” se va juca in continuare la Bucuresti, pe 25, 26, 27 mai, la Sala Palatului, iar pe 1 iunie celebrul musical va avea premiera in tara, la Cluj, la Sala Polivalenta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.